Persberichten & Juridisch

Harm Beertema interim-voorzitter ON!

De Raad van Toezicht van Ongehoord Nederland heeft besloten om de heer Harm Beertema per direct aan te stellen als interim-voorzitter van de Raad van Bestuur van ON!.

De heer Beertema heeft een enorme staat van dienst, onder andere in het onderwijs en als lid van de Tweede Kamer namens de PVV gedurende een periode van 14 jaar. Voorts is de heer Beertema bekend met de omroep in zijn hoedanigheid van gast en commentator bij het opinieprogramma Ongehoord Nieuws.

De RvT heeft alle vertrouwen in de heer Beertema om de rust onder en het vertrouwen van het personeel terug te brengen, de relaties met alle andere voor de omroep belangrijke instanties zoals NPO, OCW en CvdM alsook de andere omroepen te verbeteren en ook de relaties met politieke entiteiten naar een hoger plan te tillen.

De RvT wenst tot slot te benadrukken dat zowel de heer Beertema als Ongehoord Nederland onafhankelijk zijn van welke politieke partij of organisatie dan ook.

Ongehoord Nederland zet haar belangrijke missie voort. Het belang van haar leden staat voorop: wij hopen op uw vertrouwen en steun te kunnen rekenen.

Namens de Raad van Toezicht van Ongehoord Nederland,

Ing. Rob Legeland
Dr. Gert-Jan Mulder