Word lid van Ongehoord Nederland

Slechts een tientje per jaar!

Als ON!-lid steun je de enige échte verzetsomroep in Nederland.
Ontvang stapels voordelen, zoals een exclusief kijkje achter de schermen bij opnames, het jaarlijkse ON!-Magazine en toegang tot exclusieve ledenactiviteiten en evenementen.
Voor slechts een tientje per jaar!
Sluit je direct aan bij Ongehoord Nederland.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Exclusieve beelden: achter-de-schermen, interviews en clips
  • Jaarlijks ON!-magazine
  • Exclusieve ledenactiviteiten en evenementen

Slechts €10 per jaar

Word Nu Lid

Exclusieve beelden

Achter-de-schermen, interviews en clips

Als ON!-lid krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij de opnames van ons programma, en tevens toegang tot niet eerder vertoonde interviews en clips! Ontdek hoe het er aan toe gaat bij de enige echte verzetsomroep van Nederland. Van productie tot presentatie, als lid krijg je het allemaal te zien!Van onthullende interviews met invloedrijke figuren tot diepgaande onderzoeken die de waarheid blootleggen, onze content brengt je dichter bij de essentie van het nieuws.

ON!

Exclusieve ledenactiviteiten en evenementen

Ontdek een scala aan exclusieve activiteiten en evenementen, speciaal voor onze leden. Als lid krijg je toegang tot een reeks bijeenkomsten waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten, inspiratie kunt opdoen en kunt genieten van gezellige momenten. Van informele bijeenkomsten tot inspirerende conferenties, onze ledenactiviteiten bieden een geweldige kans om te verbinden en nieuwe ervaringen op te doen.

Jaarlijks
ON!-Magazine

Wordt ON!-lid en ontvang jaarlijks ons nieuwe exclusieve ON!-Magazine, boordevol spannende reportages, keiharde opinies en kritische interviews. Laat je meeslepen door verhalen achter jouw favoriete omroep die anders onder de radar zouden blijven. Doe mee en blijf op de hoogte van wat er écht toe doet!

ON!

Liever schriftelijk aanmelden?

Hoewel het onze voorkeur heeft dat mensen digitaal lid worden van ON!, kun je je ook schriftelijk aanmelden. Je kunt hier het lidmaatschapsformulier downloaden. Print deze uit en vul deze in. Vergeet niet je handtekening en datum van ondertekening en stuur het formulier in een envelop voorzien van postzegel naar het adres dat onderaan het formulier staat.

Ook zo klaar met steeds dezelfde mening bij talkshows? Kijk je steeds minder NPO, en ben je ook afgeknapt op de politieke correctheid?

Steun ons dan

Word Nu Lid