Persberichten & Juridisch

Arnold Karskens ontslagen bij ON!

De Raad van Toezicht (RvT) van Omroepverenging Ongehoord Nederland (ON!) heeft vrijdag 11 oktober 2024 besloten Arnold Karskens als bestuursvoorzitter en lid van het bestuur te ontslaan.

Karskens was op 3 augustus 2024 op non-actief gesteld en op 27 augustus 2024 voorlopig geschorst als bestuursvoorzitter van ON!.

Het ontslag is gebaseerd op het op maandag 7 oktober 2024 uitgebrachte rapport van het onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door Svision – Management Consultants Business, Ermelo.

De hoofdlijnen en conclusies van dit rapport worden aanstaande dinsdag 15 oktober 2024 toegelicht in Ongehoord Nieuws door de voorzitter van de RvT, mr. Bauke Geersing.

Het onderzoeksrapport is vanaf maandag 14 oktober 2024 te raadplegen.

De RvT van ON! wenst te benadrukken dat de missie van ON! onverminderd ten uitvoer wordt gebracht: ON! blijft een belangrijk onderdeel van de publieke omroep, de belangrijkste stem voor de vele ‘ongehoorde’ Nederlanders op belangrijke thema’s zoals massale migratie, klimaat- en energiebeleid, het stikstofvraagstuk, de positie van de boeren in Nederland, natuur en milieu, de Europese Unie, de gevaren van het doorvoeren van één globalistische agenda, die de Nederlandse cultuur, democratie en soevereiniteit ondergraaft. ON! benadrukt daarbij het grote belang van de vrijheid van meningsuiting en het open, kritische debat over deze vraagstukken.

ON! ziet de potentie en heeft de ambitie om voor eind 2025 te groeien naar 100.000 leden.