Ik word lid

Persoonlijke gegevens
Vul dit veld svp in.
Vul dit veld svp in.
Vul dit veld svp in.
Vul dit veld svp in.
Vul dit veld svp in.
Vul dit veld svp in.
Vul dit veld svp in.
Uw gegevens
Vul dit veld svp in.
Vul dit veld svp in.
Donatie
Vul dit veld svp in.
1 Als u 10 euro of meer doneert, kunt u ook een lidmaatschap activeren!
Adres
Vul dit veld svp in.
Vul dit veld svp in.
Vul dit veld svp in.
Vul dit veld svp in.
Vul dit veld svp in.
Vul dit veld svp in.
Toestemming
* Verplicht veld

Heeft u geen internetbankieren?

Hoewel het onze voorkeur heeft dat mensen digitaal lid worden van ON!, kunnen wij ons voorstellen dat niet iedereen internetbankieren heeft.

In dat geval kunt u hier het lidmaatschapsformulier downloaden. Print deze uit en vul deze in, vergeet niet uw handtekening en datum van ondertekening en stuur het formulier in een envelop voorzien van postzegel naar het adres dat onderaan het formulier staat.

Veelgestelde vragen

Lid worden van ON! biedt u de mogelijkheid om een omroep te ondersteunen die een ander perspectief in de media brengt, vooral meningen en standpunten die ondervertegenwoordigd zijn in de mainstream media. De kernpunten van ON! omvatten:

  • De toenemende politieke macht van de Europese Unie en andere globalistische instituten op de soevereiniteit van Nederland.
  • De nadelige gevolgen van de massa-immigratie
  • De haalbaarheid van de klimaatplannen voor de economie en leefbaarheid
  • Het belang en het benadrukken van directe democratie
  • Het behoud van Nederlandse tradities en cultuur

Ten eerste ontvangt u wekelijks een nieuwsbrief, waarmee u consistent op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en belangrijke updates. Daarnaast biedt uw lidmaatschap de mogelijkheid tot actieve deelname aan onze wekelijkse peilingen. De uitslagen van deze peilingen worden in onze uitzendingen besproken.

De contributie van €10,00 per jaar is voor uw lidmaatschap van ON!, waarmee u de organisatie en haar doelstellingen ondersteunt. Zonder leden, geen omroep.

Uw lidmaatschap bij ON! Is geldig voor twaalf maanden.

Ja, vanaf heden wordt een lidmaatschap automatisch verlengd, tenzij u besluit het actief op te zeggen.

Lidmaatschappen kunnen worden opgezegd met een opzegtermijn van tenminste 1 maand voor het einde van de lidmaatschapsperiode.

Opzeggen kan door een mail te sturen naar leden@ongehoordnederland.tv. Vermeld hierin uw naam, postcode, huisnummer en/of lidnummer.

Ja, het is mogelijk om lid te worden zonder een nieuwsbrief te ontvangen. U kunt dit aanvinken tijdens het aanmeldproces.

Stuur een e-mail naar leden@ongehoordnederland.tv, zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen.

U kunt uw adreswijziging doorvoeren door in te loggen en naar uw dashboard te navigeren. Mocht u uw e-mailadres willen wijzigen of hulp nodig hebben, dan kunt u een e- mail sturen naar leden@ongehoordnederland.tv. Vermeld in deze e-mail zowel uw oude als nieuwe gegevens.

U kunt inloggen op de pagina www.ongehoordnederland.nl/leden met uw e-mailadres. Als u uw wachtwoord niet weet of nog geen wachtwoord heeft, kunt u dit aanvragen op dezelfde pagina.